12.02.2022, 12:56 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Julie Gantzel vender hjem til Ikast

Hun er født og opvokset i Ikast, og efter to sæsoner på fremmed halgulv, så vender Julie Gantzel hjem til Herning-Ikast Håndbold efter denne sæson, som afløser for Olivia Simonsen der stopper i klubben.

Julie Gantzel har spillet en stor del af sin håndboldkarriere i Ikast, men har også været forbi Ringkøbing, Halden i Norge, samt Horsens og nu Holstebro Håndbold. Direktør i Herning-Ikast Håndbold glæder sig over, at det er lykkedes at få Julie Gantzel tilbage til klubben, der kan bidrage til holdet på flere forskellige parametre.

”Jeg er glad for Julie kommer retur i til Herning-Ikast Håndbold efter denne sæson. Med Julie får vi tre rendyrkede stregspillere, hvilket jeg helt sikkert tror kan komme os til gavn i et hårdt kampprogram. Hun har nogle meget flotte afslutningsprocenter, både i denne sæson i Holstebro og før det i Horsens. Derudover glæder vi os til at have Julie retur til vores dagligdag, hvor vi ved at hun kommer til at give den fuld gas til træning, og er en person som stiller høje krav til sig selv. Det smitter af i en trup, og derfor er jeg sikker på, at vi er et godt match”

Julie Gantzel ser frem til at trække den lilla trøje over hovedet igen, og konstaterer, at det altid har været en drøm for hende, at spille i klubben.

”Det har jo altid været min drøm at spille her, fra jeg var helt lille og fulgte spillere som Tonje Kjærgaard i hallen, så jeg ser frem til at komme tilbage til klubben. Jeg glæder mig til at blive en del af et rigtig godt træningsmiljø, hvor der er masser af piger der giver den gas, og hvor man kommer for at blive bedre til træning. Det bliver en anderledes rolle jeg får i Herning-Ikast Håndbold, end den jeg har lige nu i Holstebro, hvor jeg får rigtigt meget spilletid og har meget ansvar, både på og uden for banen, og det bliver noget andet her i Ikast, hvor jeg skal bidrage med små ting”, fortæller Julie Gantzel, der tilføjer:

”Sidst jeg var her, havde jeg en rolle som nok minder om den jeg får nu, hvor jeg skal tage nogle mindre opgaver og bidrage rigtig meget til træning. Det har jeg vejet op imod at spille meget som jeg gør nu, og er kommet frem til, at jeg savner et godt træningsmiljø og være en del af klubben, og det føles helt rigtigt”

Julie tiltræder 1. juli og har kontrakt frem til 2024.