15.05.2020, 13:30 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

Jeanett Kristiansen tilbage til Vipers

Herning-Ikast Håndbolds norske venstreback Jeanett Kristiansen vender efter kun en sæson i den danske liga tilbage til sin gamle klub – de norske mestre fra Våg Vipers i Kristiansand.

-Det hele er meget usikkert nu med den fremtidige økonomi i dansk klubhåndbold på grund af coronaens afsmittende virkninger, og derfor slog vi til, da muligheden bød sig for at reducere i de faste omkostninger, siger Herning-Ikast Håndbolds salgs- og sportsdirektør Daniel Grønhøj.

 

De sportslige omkostninger, som indbefatter løn til spillerne, udgør ca. 80% af vores omkostninger, og da vi først kender vores samlede kommercielle salg for 2020/21 et stykke inde i efteråret, tør vi ikke sige nej, nu hvor muligheden byder sig. Vi betragter det som rettidig omhu, og en sikring af, at der også i fremtiden kan spilles kvindehåndbold på højeste nationale og europæiske niveau, som man har oplevet det de sidste snart 30 år, siger Daniel Grønhøj.

 

-Vi er kede af det, men som ledelse er vi ansvarlige for, at udgifter og indtægter hænger sammen, siger Daniel Grønhøj, som er ansvarlig for begge dele.

 

Han glæder sig over fortsat at have tre norske stjernespillere i sin bagkæde, som sammen med stortalenter som Michaela Møller og Julie Jensen stadig vil udgøre en store trussel fra distancen.

-Og så håber jeg på, at vi nu bliver tvunget til at få færdigudklækket en bagspiller eller to fra egen talent-fabrik.

 

Jeanett Kristiansen nåede at optræde i det lyngfarvede trikot 27 gange og scorede 142 mål. Største merit var pokalfinalen mellem jul og nytår, hvor hun var en central spiller i afklapsningen af Odense i finalen i Santander Cup 2019.

Evt. yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til undertegnede.