14.09.2016, 12:00 | Af: | Foto: Jens Anton Nordestgaard

House Doctor ny samarbejdspartner i FCM Håndbold

Den familiedrevne interiørvirksomhed ser frem til sit nye engagement i FCM Håndbold, hvor virksomheden ser gode eksponeringsmuligheder

Truppen til den kommende håndboldsæson er på plads, men uden for stregerne bliver der fortsat oprustet i FCM Håndbold. Senest er Ikast-virksomheden House Doctor ny sponsor i FCM Håndbold og vil i den kommende sæson være præsenteret på hunulvenes spilletrøje.

- FCM Håndbold er Ikasts stolthed og skaber meget positiv omtale til byen. Vi vil som lokal virksomhed gerne støtte dette spændende projekt, siger administrerende direktør i House Doctor Klaus Juhl Pedersen.

Det familiedrevne interiørfirma, der designer og sælger livsstilsprodukter til forhandlere over det meste af verden, ser spændende muligheder med deres sponsorat i FCM Håndbold.

- Vi ser gode eksponeringsmuligheder for vores mærke House Doctor, der er et anerkendt brand, som sælges i det meste af verden. Vi håber, at sponsoratet kan være med til at øge vores kendskabsgrad nationalt som internationalt.

- Samtidig har vi gode personlige relationer til klubben - mange af vores medarbejdere er trofaste fans. Medarbejderne har allerede været meget begejstrede for vores sponsorat og engagement, hvilket betyder meget for mig, siger Klaus Juhl Pedersen, der også deler nogle af de samme ledelsesmæssige værdier.

- Vi deler samme opfattelse af at have mennesket i fokus. Hos House Doctor tror vi også på, at mennesker i balance skaber resultater, siger direktøren.

I FCM Håndbold er kommerciel direktør Jakob Mølgaard Christensen glad for det nye samarbejde.

- Vi glæder os over, at Doctor House ønsker at være en del af holdet. Det er en lokalvirksomhed, som sælger internationalt, og derfor er vi også stolte over, at de kan se gode eksponeringsmuligheder i FCM Håndbold. Det er et samarbejde, vi glæder os til, og som vi over tid håber kan udvikle sig yderligere, siger FCM-direktøren.

FCM Håndbold spiller første turneringskamp i morgen, når holdet møder Nykøbing Falster på udebane.