15.11.2016, 14:56 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Hjemve sender Eliza Buceschi tilbage til Rumænien

Savnet til familie og venner sætter en stopper for Eliza Buceschis tid i FCM Håndbold. Hun flytter tilbage til Rumænien

Den rumænske playmaker Eliza Buceschi skiftede i sommer til FCM Håndbold fra Thüringer HC, men nu er den midtjyske endestation nået. Eliza Buceschi flytter hjem til Rumænien. Den 23-årige rumæner har været glad for at være en del af FCM-teamet, men savnet til familien blev for stort.  

- Det har været en svær beslutning at tage, men jeg føler, det er den rigtige. Jeg har brug for at komme hjem og være tættere på familien og mine venner og udvikle mig som spiller i vante omgivelser, siger Eliza Buceschi.

Selvom det kun blev til tre måneder for Eliza Buceschi og FCM Håndbold, så har klubben og holdkammeraterne gjort et særligt indtryk på playmakeren.

- Holdet har en fantastisk energi, og ved træning har jeg kun set glade ansigter. Alle på og omkring holdet har været gode til at se tingene fra den positive side – også når der har været udfordringer. Det vil jeg forsøge at bringe med mig til Rumænien, siger Eliza Buceschi.

FCM Håndbold imødekommer Eliza Buceschis ønske om at vende tilbage til Rumænien og har indvilliget i at ophøre samarbejdet fra den 15. december 2016.

- Vi ønsker det bedste for vores spillere, og derfor vil vi ikke stå i vejen for Elizas ønske om at komme hjem til familien. Hun er en glad og positiv pige, men det er klart, at fundamentet skal være i orden for at kunne præstere på højeste niveau. Vi ønsker Eliza al mulig held og lykke og takker hende for indsatsen i FCM Håndbold, siger sportsdirektør Stefan Kristensen.

Dermed bliver søndagens Champions League-opgør mod CSM Bucuresti Eliza Buceschis sidste kamp for FCM Håndbold.