01.09.2021, 11:11 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

HIH Biz-Net har fået en flot start

25. august blev første netværksmøde i HIH Biz-Net afviklet i IBF Arena, og tilslutningen var fra start stor. Der var 24 tilmeldte til det første møde, og snakken gik fra første færd lystigt mellem de fremmødte.

Det er Michael Lynge fra Sponsorsalg der faciliterer netværket, hvilket han også tidligere har gjort da vi hed FCM Håndbold, og efter mødet var der stor tilfredshed med mødet fra Per Videbæks side, der er Herning-Ikast Håndbolds faste mand i netværket.

”Det forløb over al forventning, og der var en rigtig god stemning. Det skal være hyggeligt at komme her, men deltagerne skal også have noget ud af det, og det er min klare overbevisning at folk føler de får i HIH Biz-Net”, fortæller Per Videbæk, der er Salgs- og Projektleder i klubben.

Der er stadig få ledige pladser i netværket, og Per håber på, at få fyldt op i nærmeste fremtid.

”Vi er 24 nu, men vi kan sagtens være 30-35 personer, så har man lyst til at være med, eller høre mere om, hvad vi laver i netværket, så er man meget velkommen til at tage fat i mig. Vi mødes cirka en gang om måneden, og her kommer man til at møde folk, der gerne vil netværke, hjælpe hinanden og lave forretning, hvilket det hele jo drejer sig om”