18.01.2019, 15:30 | Af: Jakob Mølgaard Christensen | Foto: Hamistolen Photography

Herning-Ikast Håndbold skal have ny direktør

Jakob Mølgaard Christensen skal være partner i aarhusiansk virksomhed

I løbet af foråret skal Herning-Ikast Håndbold have ny direktør. Klubbens direktør gennem de sidste 2,5 år og salgsansvarlige igennem i alt 4 år, Jakob Mølgaard Christensen, er blevet tilbudt partnerskab i det århusianske merchandisefirma MarkOn A/S.
Dette ejes af John Jørgensen og den tidligere Ikast-bo Lars Erdal, og det er i forbindelse med førstnævntes glidende generationsskifte i virksomheden, at muligheden for at få fod under eget bord har vist sig for Jakob Mølgaard. Og den mulighed har han valgt at forfølge, så den fremtidige ejerkreds i MarkOn A/S er på plads.

Jakob Mølgaard bliver dog på håndboldbroen, indtil der er fundet en kompetent afløser, og bestyrelsen i HIH indleder nu en grundig søgeproces. Jakob Mølgaard bliver boende i Ikast, og det er i forbindelse med opsigelsen aftalt, at han efter sin fratrædelse overgår til en plads i bestyrelsen, som så vil blive udvidet.

- Jeg har været utrolig glad ved den arbejdsplads som har været mit halve liv gennem de seneste år. Jeg har i mere end 30 år været passioneret af håndbold, og det med at forene hobby, livsstil og arbejde har været en oplevelse og en rejse, jeg ikke ville have været foruden. Sammen med de ansatte, sponsorer, tilskuere, frivillige, bestyrelse, ejere og andre gode græsrødder, har vi skabt nogle imponerende resultater, samtidig med, at vi har formået at konvertere fra FC Midtjylland til HIH-konceptet. Det har været en udviklende proces, og jeg er glad for, at klubben har givet mig mulighed for at bevare kontakten til miljøet og alle de mange gode mennesker via et sæde i bestyrelsen, hvormed vi undgår at viden og erfaring kastes over bord, siger Jakob Mølgaard.

Han har et fint kendskab til firmaet, idet han og Lars Erdal er ungdomskammerater, og samtidig er MarkOn A/S både samarbejdspartner og en god sponsor i Herning-Ikast Håndbold.

- Vi kan kun ønske Jakob tillykke med hans nye job og medejerskab, og samtidig takke ham, for en helt ekstraordinær indsats. Han har om nogen været manden med fingeren på såvel den kommercielle som den sportslige puls, og der er sket en stor udvikling siden han startede hos os som salgschef tilbage i 2015, siger formand i Herning-Ikast Håndbold Lars Gantzel Pedersen.
Han skal nu sammen med sine bestyrelseskolleger indlede en rekrutteringsproces for at finde den rigtige afløser, som passer både til jobbet og til klubben.
- Når vi er kommet så smertefrit gennem omstillingen til HIH-setup’et og samtidig udviklet klubben på en række parametre, skyldes det ikke mindst Jakob Mølgaard. Vi er glade for, at han dels giver os fornuftig tid til at finde den rigtige, og samtidig bevarer relationen til klubben, slutter Lars Gantzel Pedersen.