06.05.2021, 07:32 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Herning-Ikast Håndbold og SELECT indleder samarbejde

Herning-Ikast Håndbold og den danske sportsproducent SELECT indleder pr. 1.juli 2021 et samarbejde, der gør SELECT til ny officiel totalleverandør for Herning-Ikast Håndbold frem til 2025.

Aftalen er klubbens første totalaftale på bolde, spiller- og træningstøj samt træningsudstyr, og bliver en del af SELECT’s store portefølje af bold- og tøjaftaler i Skandinavien og Europa.

Daniel Grønhøj, Direktør i Herning-Ikast Håndbold, siger:

”Jeg er meget glad for at kunne præsentere denne aftale sammen med Sport24 Ikast, og SELECT. Vores dialog har fra første møde været meget konstruktiv, og det er med en rigtig god følelse i kroppen, at jeg har skrevet under på denne aftale, som betyder vi skal spille i Select de næste 4 år. Jeg har fået gode referencer, og SELECT kan levere det vi søger, derfor har det været en nem beslutning.”

Også hos Peter Frank, Country Sales Manager hos SELECT, er der glæde at spore over aftalen:

”Herning-Ikast Håndbold er en spændende samarbejdspartner, og vi er glade for og stolte af at indgå aftale med en klub af denne kaliber. Vi ser frem til at vores bolde, kvalitetstøj, træningsudstyr og sportsplejemidler bliver en del af HIH’s imponerende setup og en af Danmarks bedste klubber i Kvindeligaen.” siger han.

Klubben vil blive klædt i SELECT-tøj fra 1. juni 2021 og fan-trøjer kan købes hos Sport24 Ikast, og netop Sport24 i Ikast, bliver en vigtig del af aftalen, og derfor er Daniel Grønhøj da også glad for, at de bakker op.

”Jeg er utrolig glad for Rene fra Sport24 Ikast har været interesseret i at være med i denne 3 partsaftale og jeg er overbevist om, at det bliver et fremragende samarbejde med stærke lokale kræfter”, siger han og tilføjer en vigtig ting:

”Mizuno, som de sidste år har været både sko og tøjleverandør, fortsætter som skopartner, hvilket vi er meget glade, da det gode samarbejde dermed fortsætter”

René Jørgensen fra Sport24 i Ikast er som lokal glad for, at han kan være med til at bakke det lokale håndboldhold op, og håber samtidig, at man fremover vil komme til at se Herning-Ikast tøjet i bybilledet i Ikast og omegn.

”Corona-situationen har vist os alle behovet for at støtte lokalt, og med denne aftale er vi selv med til at gøre netop det – at støtte lokalt. Derfor er vi glade for, at det nu bliver muligt at købe Herning-Ikast Håndbold merchandise lokalt, og at vi forhåbentligt kommer til at se den lokale eliteklubs farver præge bybilledet og de lokale håndboldbaner”.