16.09.2021, 13:13 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Herning-Ikast Håndbold indleder spændende samarbejde med People Success

I Herning-Ikast forsøger vi hele tiden at optimere til store præstationer, så vi både på og uden for banen kan performe på højeste niveau. Derfor har vi op til denne sæson tilknyttet People Success, der skal sørge for, at den mentale balance er i top.

People Success er ejet og drevet af Christoffer Cichosz og Jesper Corneliussen, begge psykologer og personer med praktisk erfaring fra henholdsvis professionel håndbold og forsvaret. Det bliver Jesper der, qua sin fortid i forsvaret, vil stå for teamsessionerne, mens Christoffer vil varetage de personlige samtaler. I det omfang som kalenderen tillader, vil Christoffer også være med til kampene undervejs i sæsonen.

”Dette er en vigtig ting for mig, da det mentale og psykiske har stor betydning for, hvordan spillerne præsterer, både på og uden for banen. Vi har jo også fokus på specialtræning i andre sammenhænge, så selvfølgelig skal vi også have fokus på det mentale”, udtaler Daniel Grønhøj og fortsætter:

”Jeg er sikker på, at People Success er de rette for Herning-Ikast Håndbold, da de har den helt rigtige uddannelse til at udføre dette, men lige så vigtigt for mig, så har de i den grad erfaring fra det civile. Christoffer ved som håndboldspiller, hvad der skal til for at guide både spillere og trænere, så deres mentale sundhed er i top”

People Success er også glade for samarbejdet, og håber på, at de kan være med til at løfte holdet mod nye højder.

”Det mentale område bliver større og endnu mere vigtigt i elitesport. Jeg håber at Jesper og jeg kan bidrage til at give HIH de sidste procenter til at hente medaljer. Vi ønsker at bidrage til at fastholde og udvikle på den vinderkultur vi oplever trænerteamet og spillerne har, og samtidig udvikle det så de står endnu stærkere, når sæsonen skal afsluttes med titler og medaljer om halsen. Vi glæder os utrolig meget, og har fået et rigtig godt indtryk af trænerstaben og spillerne, så vi vil gøre vores for at gøre dem klar til de store præstationer"