19.10.2018, 10:00 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Herning-Ikast Håndbold henter norsk landsholdsspiller

Den norske stregspiller Vilde Ingeborg Johansen skifter til Herning-Ikast Håndbold fra den kommende sæson.

Herning-Ikast Håndbold tilføjer et nyt navn på holdkortet fra sæsonen 2019/2020.

Den 24-årige stregspiller Vilde Ingeborg Johansen har sat sin signatur på en 3-årig kontrakt med midtjyderne gældende fra den 1. juli 2019.

Den 182 centimeter høje stregspiller har 3 A-landskampe på CV’et og var i september måned med det norske udviklingslandshold i Danmark.

-Vilde Ingeborg Johansen passer perfekt ind i vores klub - både som menneske såvel som spiller. Hun er en meget seriøs og hårdtarbejdende stregspiller. Vi har haft dialog med Vilde over en længere periode og med både Vilde og Sarah Iversen på stregen, får vores stregposition et internationalt snit, som er alt afgørende for vores videre succes, siger Herning-Ikast Håndbolds direktør, Jakob Mølgaard Christensen.

- Vi forventer os meget af hende. Hun dækker 3’er i forsvaret og er en moderne 2-vejs stregspiller med store forcer i såvel det offensive som det defensive, slutter direktøren.

Vilde Ingeborg Johansen glæder sig til at komme til klubben.

-Jeg skifter til Herning-Ikast Håndbold, fordi jeg har en stor lyst til at prøve mig af i en anden liga og spille håndbold i udlandet.
Jeg håber og tror, at jeg kommer til at udvikle mig endnu mere som spiller, og tror at jeg og Herning-Ikast Håndbold er et perfekt match!, siger Vilde Ingeborg Johansen.

-Jeg glæder mig vildt meget og har høje forventninger til både mig selv og klubben, og håber at vi skal kæmpe med om topplaceringerne i den danske liga, slutter Vilde Ingeborg Johansen.

Aftalen mellem Herning-Ikast Håndbold og Vilde Ingeborg Johansen løber indtil sommeren 2022.