15.10.2021, 16:00 | Af: | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Herning-Ikast Håndbold forlænger med Simone Petersen

Den rutinerede playmaker er i gang med sin anden sæson i klubben, og har siden sin ankomst sidste år, fortsat sin positive kurve på banen, hvilket blandt andet har resulteret i udtagelse til det danske A-landshold.

Simone Petersen kom til klubben sidste år fra tyske Metzingen, og har tidligere spillet i klubben, dengang vi hed FCM Håndbold, hvorefter hun tog to sæsoner i Aarhus United. Det var grundet Corona-situationen i Tyskland, at det blev muligt at hente Simone hjem til Ikast, og efter en kort tilvænningsperiode, har hun i den grad vist sit store potentiale frem i Bambusa Kvindeligaen, og er nu i spil til en plads på det danske landshold, der snart tager til VM i Spanien.

Derfor er det ikke overraskende, at direktør for klubben, Daniel Grønhøj, er glad for, at vi allerede nu har sikret os Simone Petersen frem til 2023.

”Simone har udviklet sig rigtig godt fra hun kom hjem fra Tyskland. Det betyder at Simone har udviklet sig til at have en rigtig god chance for at spille VM for Danmark i september. Det er fantastisk at se en tidligere ungdomsspiller spille en stor rolle på vores ligahold, samt spille på det danske landshold. Simone er fantastisk i sit vurderingsspil, hvilket gør hende til en af spillets bedste i overtal og 7 mod 6. Jeg glæder mig meget over vi minimum har Simone til sommeren 2023”.

Også Simone Petersen er glad for sin kontraktforlængelse, og håber på, at kunne bidrage til klubbens videre succes.

”Jeg er glad for, at kunne forlænge min aftale med Herning-Ikast Håndbold. Jeg er i min tid i klubben, blevet en integreret del af holdet, hvilket har en stor betydning for mig som håndboldspiller. Det er min klare ambition, at vi skal endnu tættere på mesterskabet, og jeg vil gøre mit for at spille en stor rolle i at indfri den ambition”, lyder det fra playmakeren.