16.12.2021, 07:41 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

Håndboldjubilæumsfest udsættes til 11. juni

Coronasituationen har gjort at arrangementet udsættes på ny Det 17 mand store festudvalg, der står bag markeringen af håndbolden i Ikasts 50 års jubilæum, besluttede på et møde tirsdag aften, at udsætte jubilæumsfesten på ISI fra lørdag den 29. januar til lørdag den 11. juni 2022.

Udviklingen i coronasmittetallene med den nye omikron-mutation har gjort det hele usikkert, og vi synes ikke det er forsvarligt at holde et arrangement med 3-400 deltagere, så længe epidemien raser, siger Bo Jensen, der er formand for jubilæumsudvalget.

 

-Vi forventer deltagelse af op mod 50 udlændinge, som kan få store problemer med at rejse hertil, og selvfølgelig vil vi også gerne have vores nuværende ligamandskab med som deltagere på forsvarlig vis. Det kan vi få ved at vente til sommer, hvor turneringen jo er overstået. Her er der forhåbentlig kommet mere styr på coronaudviklingen, ligesom erfaringerne fra 2020 og 2021 har vist, at coronaen er mindre indgribende midt på året. -Det er godt nok beklageligt, at flytningen betyder, at vi måske kommer til at skuffe nogen, som gerne ville have deltaget i festen i januar, men dette her lige som det muliges kunst, siger Bo Jensen.

 

Tilmeldingen vil foregå efter først til mølle-princcippet, og når man runder 330 deltagere, hænges den røde lygte ud. Flytningen af arrangementet betyder også, at festen ikke kan holdes på ISI, som er optaget af elever denne weekend. I stedet vil festen blive afholdt i HIH’s sponsorlounges på 2. og 3. sal i IBF Arena, men det betyder så, at deltagerantallet som udgangspunkt maksimalt kan være 330 – fortsat med ISI’s køkken som leverandør af gallamenuen.

Arrangementet indbefattede oprindeligt også en reception i Handelsbanken Lounge midt på dagen og et arvefjendeopgør mod Viborg HK kl. 16.10 direkte på TV2. Håndboldkampen afvikles som planlagt, mens det først i det nye år besluttes, hvilken dag IFS’ Håndbold afholder reception i anledning af jubilæet, som rent faktisk fandt sted den 10. juni 2020.

 

Knap 200 har allerede indbetalt de 350 kroner deltagelsen i festen koster. Man kan så vælge at lade pengene stå, hvorved man som de første har sikret sig billet til den 11. juni. Er man forhindret denne dag, eller vil man af andre grunde have sine penge tilbage, skal der senest den 10. januar fremsendes en mail til Steen Sørensen på svs@hihbold.dk med angivelse mobilepaynummer. Så vil man have beløbet retur senest den 15. januar.

Ellers kan man stadig nå at tilmelde sig, og det foregår ved, at man indbetaler kr. 350 via 

Mobilepay  61076

eller 

IBAN: DK43 2000

Kontonr. 4991 7207 88

BIC: NDEAD

 

Og det gælder selvfølgelig stadig væk, at pengene tilbagebetales i tilfælde af at arrangementet heller ikke kan gennemføres til sin tid.

 

Vi håber på, at det hele lysner når det igen bliver sommer i Danmark – så se at få dig tilmeldt til det, vi håber bliver årtiets fest i Ikast.

 

Med venlig hilsen og ønsket om glædelig jul og slut på corona…

 

FESTUDVALGET