19.10.2021, 11:19 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Håndboldjubilæum afholdes ultimo januar 2022

Nu skulle det være ganske vist. Markeringen af 50 årets for håndbolden under Ikast FS kommer til at foregå – med 1,5 års forsinkelse lørdag den 29. januar 2022.

Selve jubilæet var rent faktisk 10.  juni 2020 og markeringen var sat til at skulle finde sted i januar 2021. Dette blev dog som så meget andet  - ikke aflyst – men udsat til 29. januar næste år, og med et nu  ”Danmark frit” skulle den sidste rest af frygt for, at arrangementet ikke kan gennemføres, være manet i jorden.

Arbejdsgruppen, der består af mere end et dusin gamle garvede klubfolk og spillere, sætter hinanden stævne igen mandag efter efterferien, og her bliver den første opgave at få de knap 350 allerede tilmeldte til at bekræfte, at de kommer, ligesom der igen er åbent for tilmeldingen, så foregår til et medlem af jubilæumskomiteen, som fremgår af hjemmesiden ifshaandbold50.dk. Allerede tilmeldte kan gøre medlemmerne af udvalget en stor tjeneste ved at sende en SMS eller mail til sin kontaktperson i udvalget, som bekræfter eller afkræfter deltagelse.

Programmet er så tæt på identisk med det oprindelige som overhovedet muligt. Der startes med reception i HandelsbankenLoungen ved middagstid, hvortil der er fri adgang. Kl. 16.10 er der dømt arvefjendeopgør, når Herning-Ikast Håndbold får besøg af Viborg HK. En kamp der vises direkte på landsdækkende TV2, og hvor de ”grønne” jo har revanche til gode oven på hjemmebane-snitteren på 10 mål i september. Og til denne kamp har Viborg-ledelsen lovet at møde med et helt hold af gamle koryfæer fra holdet, som vil kaste ikke så lidt stjerne-glimmer over tilskuerspejlet.

Om aftenen danner hallen på ISI rammen om en meget stor gallafest med lækker mad, nostalgi i spandevis, topunderholdning og så dans til banded Atlas – helt som det var i gamle dage. Og der forventes et deltagerantal på over 400 til festen.