04.05.2021, 10:53 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Grønhøj: Skuffende og helt uforståeligt

I nat blev politikerne på Christianborg enige om endnu mere oplukning af samfundet, men noget overraskende blev der ikke plads til, at der kan komme tilskuere i de danske haller.

DM-semifinalerne er blevet rykket til næste uge, i den forhåbning om, at det dermed kunne blive med tilskuere i hallen, men noget overraskende må der ikke lukkes tilskuere ind efter 6. maj, og det er en beslutning, der i den grad ærgrer Herning-Ikast direktør, Daniel Grønhøj.

"Jeg må sige, at det er dybt skuffende og helt uforståeligt. I min verden, giver den her beslutning ikke nogen mening, og jeg kan ikke forstå, hvorfor vi igen er blevet tilsidesat. Jeg må godt afvikle en koncert med over 1000 personer, men jeg må ikke lukke 800 tilskuere ind i IBF Arena, det er svært at forstå, og logikken er efter min mening helt væk", lyder det fra Daniel Grønhøj.

Dermed ser det ud til, at sæsonen alligevel ikke afsluttes med tilskuere til de afgørende kampe, om end Daniel Grønhøj stadig har et håb om, at DM-finalen og Final4 i Odense kan blive med tilskuere på lægterne.

"Vi havde i den grad sat os op til, at vi igen kunne byde fans og sponsorer velkommen tilbage og få sluttet sæsonen af med liv i de danske haller, men sådan ser det ikke ud lige nu. Jeg håber, at politikerne får ændret deres holdning hurtigst muligt, så vi i det mindste kan få tilskuere til DM-finalerne og Final4, men lige nu er optimismen helt væk, og jeg kan kun sige, at vi som klub finder beslutningen dybt problematisk og uden logik"

Første DM-semifinale mod Viborg HK spilles på næste onsdag klokken 20.30 i IBF Arena. TV2 Sport viser kampen.