25.01.2018, 22:25 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Fra Krim til København

Med Champions League lige om hjørnet render FCM'erne ind i et tæt kampprogram. De starter ude mod Krim søndag og fortsætter til ligakamp i København

Hunulvene flyver lørdag morgen til Slovenien, hvor hovedrunden i Champions League kickstartes. Her møder de Krim Mercator i den slovenske hovedstad Ljubljana. Det er blot et år siden, FCM Håndbold sidst gæstede Krim, da de også var i samme gruppe sidste år. Her tog hunulvene først en sejr ude, og fulgte senere op med en sikker hjemmesejr over slovenerne. Om det lykkedes midtjyderne at tage det første stik, bliver vi klogere på søndag klokken 17.00, hvor fløjten lyder. Kampen vises på TV3 Sport.

Efter Champions League duellen sætter FCM’erne kursen mod Danmark, men ikke helt hjem til Midtjylland. Holdet bliver nemlig i København, da der allerede bliver fløjtet op til ligakamp onsdag. Det bliver en direkte duel om førstepladsen mod København Håndbold, der er to point foran FCM Håndbold. Kampen spilles onsdag aften klokken 18.30 og vises på TV2 Sport.

Se den samlede stilling i HTH GO Ligaen her >>