19.09.2018, 10:00 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Formuepleje A/S indgår nyt stort samarbejde med Herning-Ikast Håndbold

Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter har indgået et stort samarbejde med Herning-Ikast Håndbold.

Formuepleje A/S har indgået et stort nyt partnerskab med Herning-Ikast Håndbold.
Aftalen gør dem til Guldpartner i klubben.

Formuepleje blev stiftet i 1986 i Århus, hvor virksomheden også den dag i dag har hjemsted. Herudover har firmaet en filial i Hellerup.

Formuepleje arbejder med formidling af investering i en række investeringsprodukter, der indebærer investering i portefølje af aktier og obligationer gennem børsnoterede kapital- og investeringsforeninger

Claus Hommelhoff, en af de to grundlæggere af Formuepleje, ser frem til aftalen med Herning-Ikast Håndbold.   

-Vores primære baggrund for at indgå samarbejdet er, at vi ser netværket hos Herning-Ikast Håndbold, som interessant for Formuepleje, udtaler Claus Hommelhoff.

-Formuepleje er en af Danmarks mest succesrige virksomheder indenfor kapitalforvaltning og for os er det naturligt at samarbejde med en af Danmarks mest succesrige håndboldklubber. Vi har allerede fået etableret flere samarbejder med nøglepersoner i klubben og ser frem til at udvide samarbejdet herom, bl.a. har vi aftalt et større arrangement den 21. november. Desuden er det et vigtigt element, at vi også kan tilbyde formuepleje til de enkelte eliteidrætsfolk, der spiller i klubben, slutter Claus Hommelhoff.

HIH-direktøren, Jakob Mølgaard Christensen, glæder sig over Formueplejes engagement i Herning-Ikast Håndbold.

-Først og fremmest er vi umådelig stolte over, at vi er lykkedes med, at indgå så stor en aftale med en af investeringsbranchens absolutte sværvægtere. Ovenikøbet en sponsor som i forvejen kender værdien og mulighederne i at markedsføre sig via elitesport og i dette tilfælde håndbolden, og som ved hvad netværksbearbejdning kan føre til af stærke samarbejdsrelationer, som går begge veje. Dernæst så er det en blåstempling af vores nye set-up i Herning-Ikast Håndbold, at en af branchens dygtigste på sit felt ser muligheder hos os, som vi sammen kan føre til nye højder. Jeg er en meget stolt, men også ydmyg Direktør i dag og glæder mig meget til samarbejdet med Claus Hommelhoff og hans medarbejdere, udtaler Jakob Mølgaard Christensen