12.08.2018, 14:29 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Formen finpudses på Club La Santa

Herning-Ikast Håndbolds ligadamer er rejst til Club La Santa, Lanzarote, på træningslejr, og kunne lørdag juble over sejren i en træningskamp mod spanske Rocas.

Den kommende uge bruger Herning-Ikast-spillerne under sydlige himmelstrøg, når der skal lægges sidste hånd på formen, inden sæsonen går i gang onsdag den 22. august i Santander Cup 1/8-finalen mod Ajax København. 

- Vi vil have et stort fokus på det fysiske og spiltaktiske i den kommende uge, og vi vil bestræbe os på at fintune holdet, så vi står helt klar til sæsonstarten, som er allerede om onsdagen efter vi kommer hjem, fortæller cheftræner Kristian Kristensen om planen for træningslejren.

TV2 med på træningslejr

Det var ikke kun spillere og stab, som var med det tidlige fly i fredags, også TV2 var med på flyet. TV2 skal nemlig følge de første dage af træningslejren, hvilket bliver til et program, som bliver sendt i løbet af efteråret. 

Og det er et alsidigt træningsprogram, som TV2 kan berette fra. På planen står både traditionelle træningspas i hallen, Challengeløb og styrkepas, men også, i hvert fald for håndboldspillere, mere utraditionelle træninger som dans, hængekøjeafstresning og padle tennis. 

Det alsidige træningsprogram skal bidrage til, at spillere og stab lærer hinanden og deres roller endnu bedre at kende, samtidig med at samarbejdet styrkes. 

- Forventningen er, at når man er så intensivt sammen, så rykker man sig på andre parametre, end når man bare er sammen i hverdagen til de to normale træningspas. Det handler om at få dyrket relationerne i truppen og på lederniveau, så vi derved bliver endnu mere robuste, udtaler Kristian Kristensen

Lørdag aften stod den på træningskamp mod det spanske hold Rocas, som normalt spiller i den bedste spanske række. Her blev det endnu engang til en sejr til Herning-Ikast spillerne, som vandt kampen 30-24.

På fredag vender spillerne hjem til det midtjyske, og onsdag den 29. August kl. 19.00 gælder det sæsonens første hjemmekamp, når Aarhus United kommer på besøg i IBF Arena.