06.09.2017, 16:52 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM-teamet sparkede sæsonen i gang med sponsorer

Tirsdag aften blev harpiks og halgulv skiftet ud med græs og læderkugler, da FCM Håndbold inviterede sponsorer på en omgang fodboldgolf og hygge

Det er en fast del af FCM’ernes opvarmning - altså det med fodbolden - men tirsdag aften blev der skruet en anelse op for teknikken, da den stod på fodboldgolf i selskab med klubbens sponsorer. Dagen blev sparket i gang i Gludsted Fodboldgolf, hvor alle deltagerne blev inddelt i forskellige hold.

Herfra gik turen ellers fra bane til bane, hvor det gjaldt om at komme igennem med færrest antal slag. Dagens ’Laudrup’ blev Jacob Troelsen fra Kirk Larsen & Ascanius. Han brugte færrest skud af alle i det individuelle regnskab. Det bedste hold blev Mathias Madsen (assistenttræner FCM), Erik Heller (EH Holding), Ulrik Petersen (Jyske Bank Ikast), Tonje Løseth (FCM) og Ole Nielsen (EH Holding).

Efter et par timer i den friske luft blev der inviteret indenfor i teltet til spisning og hygge. Her tog cheftræner Kristian Kristensen ordet og præsenterede den nye spillertrup. Præsentationen blev vist live på Facebook, som du kan gense ved at trykke HER.

FCM Håndbold takker sponsorer og deltagere for en super dag.