27.09.2016, 10:01 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM-talenter udtaget til ungdomslandshold

Der er igen midtjysk islæt på damernes ungdomslandshold, når U17 og U19 skal i ilden til oktober

Hele ni hunulve er udtaget til henholdsvis U17- og U19-landsholdet. På U19-landholdet tæller det fem af slagsen i form af Emma C. Friis, Laura Jensen, Andrea West Bendtsen, Helene Kindberg Hansen og Naja Nissen.

Der venter pigerne to landskampe mod Ungarn, som begge spilles på dansk halgulv. Den 7. oktober bliver første opgør fløjtet i gang klokken 19.00 i Nakskov Idrætscenter, mens andet opgør skal afgøres allerede dagen efter. Den spilles klokken 14.30 i Maribo Hallerne.

Debutanterne på U17-holdet
U17-træneren Flemming ’Tuborg’ Larsen har indkaldt fire FCM’ere til årgangens første landsholdssamling. Camilla Faartoft, Sophia Snogdal, Emilie Steffensen og Jeanette Toft Hansen er blandt de 20 udvalgte til truppen, som samles til de første træninger og to landskampe den 2.-6. oktober.

Her gælder det to opgør mod naboerne fra Sverige. Det danske mandskab starter hjemme i den første kamp, som spilles den 5. oktober klokken 18.00 i Tune Hallerne. Dagen efter skal de fire hunulve og resten af den danske trup en tur over Øresund, hvor der venter en returkamp i den svenske by Bjärred. 

Billede: www.dhf.dk