10.11.2017, 13:40 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM tager i mod de europæiske mestre i årets sidste hjemmekamp

Der er lagt op til et håndboldbrag af de helt store, når midtjyderne lørdag eftermiddag krydser klinger med Györ i egen hule

Klip fra sidste års hjemmebanesejr over Györ

Nora Mørk, Anita Görbicz og Eduarda Amorim. Det ungarske holdkort emmer af store profiler, og det er ikke hvilket som helst hold, FCM Håndbold tørner sammen med i årets sidste hjemmekamp. Med tre Champions League mesterskaber i henholdsvis 2017, 2014 og 2013 kender lørdagens modstander til succes i den største turnering af dem alle. Men FCM’s veterankeeper Sabine Englert tror på, at hjemmeholdet kan overraske igen i år.

- Jeg tror, det bliver en spændende kamp. Nede i Györ blev vi rullet over, men det lykkedes os at slå dem sidste år her i IBF Arena, og jeg håber, det kan udvikle sig sådan igen, siger Sabine Englert.

Den tyske mur stod en brandkamp, da FCM mødte Györ på hjemmebane i sidste års gruppespil, hvor hun kvitterede med en redningsprocent omkring de 50.

KØB BILLETTER >> FCM HÅNDBOLD VS. GYöR. LØRDAG D. 11. NOVEMBER, KL. 15.30 I IBF ARENA

- Györ er plaget af skader, og vi har en stærk hjemmebane. Det tror jeg kan blive afgørende. På hjemmebane kan vi spille op med de helt store hold. Det har vi set flere eksempler på de seneste par år, og det vil vi prøve at gøre endnu engang mod Györ på lørdag, siger Sabine Englert. 

FCM Håndbold og Györ er begge sikret en plads i hovedrunden. De deler lige nu pladsen i toppen af Gruppe B med seks point hver. Ungarerne sikrede billetten til hovedrunden, da de senest fik taget revanche med Rostov-Don på hjemmebane, som de slog 25-23. Midtjydernes vej til næste runde blev banet i en solid hjemmebanesejr over Brest Bretagne.

Dermed er hunulvene fortsat ubesejrede i egen hule i Champions League, og skal den statistik fortsat være en realitet, så kræver det en sejr over de forsvarende mestre fra Györ lørdag eftermiddag. Der er kampstart kl. 15.30 i IBF Arena.