19.12.2016, 11:35 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM Special Olympics til julecup

Tiden nærmer sig den årlige Midtjysk julecup. Håndboldglade unge samles fra hele Danmark og flere af vores nabolande i dagene mellem jul og nytår.

Og som det er blevet til en god tradition, indledes stævnet med kampe indenfor Special Olympics på Hyldegårdskolen i Ikast.

 - Vi synes det er vigtigt at vores deltagere til cuppen får mulighed for at se at håndbold er for alle og dyrkes med lige stor glæde, om man er handicappet eller velfungerende. Derfor er vi glade for at Andelskassen i Ikast går ind og støtter op om cuppen, så vi sammen kan give denne oplevelse til alle siger Villy Christensen fra Cuppen i Bording.

Ann Merete Kongensgaard fra Andelskassen i Ikast supplerer med at:

 - Vi har i Andelskassen stået bag holdet i Ikast siden de startede. Her har vi fulgt dem aktivt både til træning og kamp, da de skulle til festival stod vi klar med udstyr, og da vi selv skulle prøve at spille var det mod holdet fra FCM Special Olympics – så jo det er et projekt vi følger tæt, og er stolte over at kunne støtte.

FCM holdet trænes af Annette Hansen, og hun ser ligeledes frem til en hyggelig eftermiddag og aften ved julecuppen.

 - Vi plejer at have et godt publikum derude. Deltagerne er flinke til at heppe på os alle, og især den efterfølgende fællesspisning med de andre cupdeltagere giver os en super oplevelse af at være med. Vi glæder os til kampene mod Gullestrup i juledagene og efter julemad og kage, er det nok meget sundt vi lige får løbet lidt af os.

FCM Special Olympics spiller i Hyldegårdshallen fra kl. 17.00 tirsdag d. 27 december.