16.11.2017, 22:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM-pigerne på hård opgave i Rostov

Den sidste gruppekamp i Champions League bliver alt andet end nem. Der venter FCM en svær udebanekamp mod de russiske mestre

Slutrundepausen venter om hjørnet, men inden da skal FCM Håndbold sætte det sidste punktum i dette års gruppespil i Champions League. Hunulvene har sat kursen mod russiske Rostov-Don, og ifølge cheftræneren er det en svær udebane, der venter FCM-teamet.

- Rostov er et af de sværeste steder at spille i Europa. Det er et godt hold, som blandt andet har slået CL-mestrene fra Györ. Vi glæder os, men vi ved også, at der skal et lille mirakel til, før vi kan tage point med derfra, siger Kristian Kristensen.

Både Rostov-Don og FCM Håndbold er allerede sikret en plads i hovedrunden, men pointene i puljespillet er ikke uden betydning. De respektive klubber tager nemlig de point med, som de har vundet mod de andre hold, der også er gået videre i turneringen. For FCM betyder det for eksempel, at de fire vundne point mod Brest Bretagne ikke tæller med, da franskmændene ikke går videre.

Til gengæld tæller de to lunefulde point, som midtjyderne vandt på hjemmebane over Rostov-Don med.

- Vi vandt med tre mål hjemme over Rostov, og det efterlader forskellige ønskesenarier – for eksempel at vi ved et nederlag ikke taber med mere end to mål, da de indbyrdes resultater tæller med i hovedrunden, forklarer Kristian Kristensen. 

Der er kampstart i Rostov lørdag den 18. november kl. 15.00. Kampen vises på TV3 Max.