21.09.2016, 12:00 | Af: | Foto: Getty Images

FCM Håndbold udvider samarbejdet med Jyske Bank

Jyske Banks logo vil fremover kunne ses på skuldrene af håndboldpigerne

Jyske Bank har i mange år været en god og tæt samarbejdspartner i FCM Håndbold, og nu intensiverer banken sit engagement i håndboldklubben.

- Vi har i en årrække været sponsor i FCM Håndbold, og det samarbejde udvider vi nu, så Jyske Banks logo fremover vil kunne ses på skuldrene af pigerne. FCM Håndbold er vigtig for Ikast by og omegn, og derfor er vi glade for at støtte dem, siger afdelingsdirektør i Ikast Ulrik Petersen.

Lars Breinholdt, der er direktør for Jyske Banks erhvervsafdeling for det midtjyske område og ligeledes bosiddende i Ikast, supplerer.

- FCM Håndbold præsterer sportsligt på et højt niveau og har en ambitiøs ledelse. Det er et meget eksponeret kvindehåndboldhold – både i aviserne, på de sociale medier og på TV – og derfor synes vi, at det er oplagt at udvide samarbejdet.

I FCM Håndbold er kommerciel direktør Jakob Mølgaard Christensen glad for det øgede partnerskab.

- Jyske Bank er en god og loyal samarbejdspartner, og vi er glade for det øgede engagement. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Jyske Bank, hvor Herning og Ikast afdelingerne er gået sammen om at lave et samarbejde med FCM Håndbold, siger kommerciel direktør Jakob Mølgaard Christensen.