20.11.2017, 12:41 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

FCM Håndbold sikrer sig dansk landsholdsstreg

Landsholdsstregen Sarah Iversen skifter til FCM Håndbold på en 3-årig kontrakt

FCM Håndbold kan tilføje en markant profil på holdkortet næste sæson. 27-årige Sarah Iversen har sat sin signatur på en 3-årig kontrakt med midtjyderne og skifter fra Nykøbing Falster Håndbold til FCM Håndbold fra sommer.

- Jeg glæder mig helt vildt. FCM Håndbold er en spændende klub med høje ambitioner, som passer godt til mine egne ambitioner. Jeg bliver uden tvivl en del af en enorm dygtig trup, hvor jeg tror, jeg kan udvikle mig endnu mere som spiller - også i kraft af et dygtigt trænerteam i Kristian Kristensen og Mathias Madsen, siger Sarah Iversen og tilføjer.

- Ellers glæder jeg mig bare til at prøve kræfter i det jyske. Jeg har en forventning om, at man bliver presset til alle træninger, og det håber jeg kan styrke mig, så jeg kan beholde min landsholdsplads.

En stregspiller på øverste hylde
Sarah Iversen er en af de 16 spillere, der skal repræsentere Danmark ved verdensmesterskabet i december, og det er ikke første gang, hun trækker i nationaldragten. Stregspilleren har spillet 13 kampe for det danske A-landshold og kvitteret med 21 mål.

Cheftræner Kristian Kristensen glæder sig over signingen af Sarah Iversen, og betegner hende som en af Danmarks bedste stregspillere.

- Jeg har fulgt Sarah Iversen gennem flere sæsoner og har et indgående kendskab til hende qua min tid som ungdomslandstræner for hende år tilbage. De seneste sæsoner har hun for alvor udviklet og modnet sig som spiller og person, særligt i kraft af landsholdserfaring. Lige nu er hun en af Danmarks bedste stregspillere. Hun er råstærk med kæmpe forcer i screeningsspillet og defensiven og passer godt ind i vores spilkoncept, fortæller Kristian Kristensen.