02.12.2017, 10:43 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM Håndbold henter spansk stregspiller

Den spanske stregklippe Judith Sans skifter til FCM Håndbold med øjeblikkelig virkning

FCM Håndbold tilføjer et nyt navn på holdkortet. Den 23-årige stregspiller Judith Sans har sat sin signatur på en kontrakt med midtjyderne og skifter fra den spanske klub Bera Bera til FCM Håndbold med øjeblikkelig virkning.

- Vi får en stærk og ung stregspiller i Judith. Hun har forcer i defensiven såvel som i kontra- og screeningsspillet. Judith er med til at fuldende truppen. Hun er den spiller, vi har søgt efter til at lukke hullet på stregpositionen, så vi glæder os meget til at byde hende velkommen i FCM Håndbold, siger direktør Jakob Mølgaard Christensen.

Judith Sans figurerer omkring det spanske landshold og var en del af den spanske landsholdstrup ved EM i Sverige sidste år. I den spanske liga har hun også gjort sig bemærket, hvor hun er blevet kåret til den bedste forsvarspiller de seneste to sæsoner.

Cheftræner Kristian Kristensen glæder sig over, at den spanske streg slutter sig til FCM-truppen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet finde en så kompetent stregspiller på et presset tidspunkt. Judith så jeg sidste år til EM i Sverige, og siden har jeg set en masse video med hende. Vi får en meget bevægelig stregspiller i Judith, og hun passer godt ind i vores hurtige spillestil. Samtidig er hun en god forsvarsspiller, og jeg tror, det bliver en rigtig fin konstellation med Judith og Julie Gantzel på stregen, siger træner Kristian Kristensen.

Aftalen mellem FCM Håndbold og Judith Sans løber indtil sommeren 2018.