23.11.2016, 10:30 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

FCM Håndbold forlænger med svensk forsvarsdirigent

Den svenske landsholdsstjerne, Sabina Jacobsen, fortsætter i FCM Håndbold frem til sommeren 2019 efter at have underskrevet en ny kontrakt

FCM Håndbold har forlænget kontrakten med klubbens anfører, så Sabina Jacobsen også er i det midtjyske frem til sommeren 2019. Det er en aftale, der glæder den svenske landsholdsspiller.

- Jeg er glad for at være i FCM Håndbold og har det rigtig godt på banen og med pigerne. Samtidig føler jeg, at jeg får indfriet mine ambitioner ved at spille i FCM. Klubben er en del af den absolutte top nationalt og blander sig også på øverste hylde internationalt, og det vil jeg gerne fortsat være en del af, siger Sabina Jacobsen.

Den 27-årige bagspiller og forsvarsgeneral kom til FCM Håndbold i 2014, da hun skiftede fra Randers HK. Nu glæder klubben sig over at beholde hende i to et halvt år mere.

- Sabina betyder utrolig meget for klubben og holdet. Hun er en stor del af den plan, som vi gerne vil fuldføre frem mod 2020 – at tage det næste step internationalt, siger direktør i FCM Håndbold, Jakob Mølgaard, og uddyber:

- Hun er en nøgleaktør både på og uden for banen. Sabina laver meget få fejl i begge ender. Defensivt står hun utrolig stærkt og angrebsmæssigt bliver hun ved med at udvikle sig. Samtidig er hun et samlingspunkt på holdet og en vigtig kulturbærer i klubben.

Inden forsvarsdirigenten igen tørner ud i FCM-trøjen, venter et europæisk mesterskab på den svenske hjemmebane. Sabina Jacobsen kunne i 2010 hænge en EM-sølvmedalje om halsen, mens det ved sidste EM i 2014 blev til bronze for svenskerne. Dette års EM betyder noget særligt for landsholdsprofilen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille EM i Sverige. Mine forventninger er selvfølgelig lidt højere, når det er på hjemmebane, så jeg håber, vi får vist noget godt håndbold og ender med et godt resultat, siger Sabina Jacobsen, der indtil nu har spillet 90 landskampe samt scoret 128 mål for det svenske landshold.