27.12.2016, 12:00 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Håndbold

FCM Håndbold forlænger med stjernekeeper

Den tyske veterankeeper, Sabine Englert, fortsætter i FCM Håndbold frem til sommeren 2018

Sabine Englert napper endnu et år i FCM-målet. Det står fast, efter at den 35-årige målvogter har sat sin underskrift på en ny kontraktforlængelse. Dermed fortsætter den rutinerede keeper med at redde bolde i det midtjyske i næste sæson. For Sabine Englert var valget simpelt.

- Jeg er en del af et fantastisk hold, og det er jeg ikke klar til at forlade endnu. Samtidig har jeg et godt samarbejde med trænerteamet, og min ryg har det meget bedre end sidste år. Min træning er blevet tilpasset godt, så min ryg kan holde til endnu mere, siger Sabine Englert, der kun vil fortsætte sin håndboldkarriere i FCM Håndbold.

- Næste sæson bliver min niende her i FCM, og som det ser ud nu, har vi også en stærk trup efter sommer. Selvfølgelig er der nogle spillerskift, sådan er det i vores verden. Men mange stamspillere fortsætter, og jeg håber, at jeg kan bidrage til flere store resultater endnu en sæson, siger Sabine Englert.

Den tidligere landsholdsmålmand skiftede i 2009 fra den østrigske storklub Hypo Niederösterreich til FCM Håndbold. Dermed er Sabine Englert i gang med sin ottende sæson i det midtjyske, og klubben glæder sig over at beholde den rutinerede keeper i FCM-målet yderligere en sæson.

- Sabine er blandt verdens bedste målvogtere. Hun er fit for fight og har vist et meget stabilt niveau gennem hele efteråret, siger direktør i FCM Håndbold, Jakob Mølgaard Christensen og uddyber:

- Det betyder meget for både klubben og holdkammeraterne at vide, at de også har en sikker sidste skanse i Sabine Englert næste sæson. Hun er en integreret del af FCM Håndbold og bidrager med stor ro og rutine, så vi er rigtig glade for forlængelsen.

Sabine Englert har været en nøglefigur i den midtjyske succes på både nationalt og internationalt plan. Alene i Primo Tours Ligaen topper veterankeeperen listen over flest redninger denne sæson. Her er det blevet til 109 redninger i ti kampe, hvilket giver en redningsprocent på 42.