22.04.2017, 06:55 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

FCM Håndbold forlænger med assistenttræner

Tidligere forsvarsgeneral Mathias Madsen fortsætter som assistenttræner i FCM Håndbold

Det midtjyske trænerteam for den kommende sæson er klar. Mathias Madsen har, ligesom cheftræner Kristian Kristensen, forlænget sin kontrakt med FCM Håndbold. Aftalen lyder på to år, og dermed fortsætter det parløb, som startede i 2016, da Mathias Madsen overtog assistentrollen. Det passer den tidligere BSV-profil meget godt.

- Det var ikke svært for mig at sige ja tak til flere år i FCM Håndbold. Jeg har haft en spændende sæson og et godt samarbejde med Kristian Kristensen. Vi komplimentærer hinanden rigtig fint. Jeg fokuserer mest på forsvaret og Kristian på angrebet, og denne opdeling fungerer godt, siger Mathias Madsen og fortsætter:

- Derudover er det bare en rigtig fed klub med nogle gode piger, som brænder for at vinde. Folk omkring klubben gør et kæmpe stykke arbejde, og det har jeg stor respekt for, så jeg glæder mig til at skulle flytte FCM et skridt højere op.

Et stærkt team
I FCM Håndbold glæder man siger over at beholde en forsvarsspecialist i Mathias Madsen. Direktør Jakob Mølgaard Christensen beskriver ham som mester på sit felt.

- Vi er utrolig glade for at forlænge aftalen med Mathias. Han er en vinder og en fantastisk samarbejdspartner til Kristian Kristensen. De udgør et godt team med deres forskellige styrker. Mathias er en mester på det defensive, og der er stor respekt omkring ham i hele klubben. Han kender sin rolle til perfektion, og der er ingen tvivl om, at han har store trænerevner, siger FCM-direktøren.  

Denne iagttagelse er cheftræner Kristian Kristensen enig i. Han glæder sig over, at samarbejdet fortsætter og har kun roser til overs for sin kollega.

- Det giver rigtig god mening, at Mathias fortsætter i FCM Håndbold. Hans menneskelige egenskaber kombineret med høj faglighed gør ham yderst kompetent. At vi hev Mathias ind i sin tid var ikke tilfældigt. Det var især med øje for brandet som Danmarks bedste defensiv, og det har han videreudviklet og håndterer rigtig godt, siger Kristian Kristensen. 

Finder ikke et bedre job
35-årige Mathias Madsen har et imponerende CV fra sin aktive karriere, der byder på flere landskampe og et dansk mesterskab. Inden han i 2016 trak i FCM-trøjen, kom han med en portion trænererfaring fra damehåndboldligaen, da han i sæsonen 2015-16 var assistenttræner i Silkeborg Voel. Og han er sulten på mere erfaring i det midtjyske.

- Jeg er stadig grøn som træner, så jeg suger til mig, og her får jeg ikke et bedre job end i FCM Håndbold. Det er en super klub med gode rammer, som giver mig rig mulighed for at udvikle mig som træner, siger Mathias Madsen.