06.11.2016, 19:53 | Af: | Foto: Getty Images

FCM’ere maner til besindighed: Vi skal gøre det færdigt

Med endnu en stærk sejr har FCM lagt sig på andenpladsen i sin Champions League-gruppe.

Arkivfoto.

 

Endnu engang formåede FC Midtjylland at overraske i årets Champions League. Holdet fulgte hjemmesejren over de regerende mestre fra CSM Bucuresti op med to point hjemme mod stjernerne fra Rostov-Don, og dermed ligger ulvene alene på andenpladsen, to point foran både rumænerne og russerne.

Igen var det holdpræstationen, der blev nøglen for de midtjyske piger.

- Vi var mega underdogs. Rostov-Don spiller noget klassehåndbold og har rigtig, rigtig mange gode spillere. Men jeg synes, at de spiller mere på deres individuelle kvaliteter, hvorimod vi spiller som et hold i dag, står suverænt sammen og henter en kanon sejr, siger Stine Jørgensen om sejren over det russiske hold.

Hendes cheftræner så sine spillere levere end stærk præstation, der fortjent udmøntede sig i to point.

- Tingene gik op i en højere enhed. Igen dækker vi godt op, Englert står godt, og Martina (Thörn, red.) tager to straffekast på nogle vitale tidspunkter. Vi får også gang i kontraspillet. Ret beset synes jeg, at vi har godt styr på dem et langt stykke hen ad vejen, fortæller Kristian Kristensen, der glæder sig over stillingen i gruppen.

Han understreger dog, at der skal flere point på kontoen. Arbejdet skal gøres færdigt i de resterende kampe mod henholdsvis Györ hjemme og Bukarest ude.

- En andenplads klinger rigtig godt i ørerne, men vi er ikke færdige endnu. Vi skal lige se, om vi også kan gå videre. Det kommer til at kræve et point eller to mere, siger Kristian Kristensen, og Stine Jørgensen er enig.

- Vi håber selvfølgelig på at gå videre, men vi tager stadig én kamp ad gangen. Pointene i dag var to vigtige point på vejen.

Næste skridt på vejen er hjemmekampen mod Györ, der spilles lørdag den 12. november kl. 15:15.