20.10.2016, 13:50 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

Et intakt ulvemandskab mod de forsvarende Champions League-mestre

Kristian Kristensen har alle hunulve klar og tror på FCM-sejr, når CSM Bucuresti besøger IBF Arena i den første Champions League-hjemmekamp

På lørdag er der lagt op til topopgør af international klasse, når FCM Håndbold tørner sammen med CSM Bucuresti i IBF Arena. Det rumænske hold markerede sig markant på det europæiske håndboldkort, da de sidste år, til de flestes overraskelse, slog storholdet Györi Audi ETO KC og kunne kalde sig europæiske mestre anno 2015. FCM-træner Kristian Kristensen er bevidst om modstanderholdets kaliber, men han tror stadig på sejr.

- Vi møder et internationalt tophold, som er forsvarende Champions League mestre, så der venter os en stor opgave på lørdag. Det vigtigt, at vi har en sund og realistisk tilgang til kampen. Kan vi opretholde det, så tror jeg, at vi har en chance.

- Vores trup ser ud til at være helt intakt, hvilket kan give os overskud og ro på banen. Det skal vi forsøge at udnytte og give tilskuerne en super oplevelse. Jeg håber igen på stor opbakning fra kanterne, så vi forhåbentlig kan repræsentere en god omgang håndbold, når de forsvarende mestre kommer på besøg, siger Kristian Kristensen.

Skal steppe op
Begge mandskaber har indtil nu været i ilden én gang i gruppespillet, som udover FCM og CSM Bucuresti tæller russiske Rostov-Don og det stærke Györ-mandskab. CSM Bucuresti sikrede sig to point i den første gruppekamp, da de vandt 24-21 over Rostov-Don.

FCM Håndbold mødte Györi Audi ETO KC i den første kamp, men hunulvene kunne ikke modstå presset fra de tidligere Champions League-vindere og måtte se sig slået 31-19 på en svær ungarsk udebane.

- Set i forhold til kampen mod Györ kræver det virkelig, at vi stepper op i forsvaret mod CSM Bucuresti, hvis vi skal vinde på lørdag. Rent taktisk skal vi være forberedt så godt som muligt med fokus på vores egne styrker. Med et internationalt hold af den kaliber, møder vi en større fysik, som kræver, at vi skærper i angrebsaktionerne, for eksempel i duelspillet.