03.03.2017, 13:29 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Det defensive våben mod Larvik

Lørdag venter en nøglekamp i jagten om en kvartfinaleplads, når Larvik gæster midtjydernes ubesejrede hjemmebane

Der resterer to vigtige kampe i jagten på en billet til kvartfinalen i dette års Champions League. FCM Håndbold ligger godt til i tabellen på en tredjeplads med otte point på kontoen. Men det kræver fortsat en sejr, før en kvartfinale kan blive en realitet. Den mulighed byder sig allerede lørdag aften, når midtjyderne krydser klinger med norske Larvik i IBF Arena.

Cheftræner Kristian Kristensen er ikke tvivl om, hvad der bliver hjemmeholdets afgørende våben i kampen om en sejr.

- Det bliver et spændende opgør i skandinavisk spillestil mellem to gode hold. Der er rigtig meget på spil i forhold til positionering i tabellen, så det er utrolig vigtigt, at vores forsvar står skarpt. Dækker vi godt op, får vi vores ’berømte’ afkast på løbet, og det er også afgørende for et velfungerende kontraløb, siger Kristian Kristensen.

Larvik er en af de mest scorende hold i turneringen og indtager gruppens andenplads med ti point i otte kampe. Det er to mere end FCM Håndbold. Sidst de to mandskaber mødte hinanden, blev det til en tæt affære, som faldt ud til nordmændenes fordel med en smal to-måls-sejr.

- Vi burde have vundet kampen i Larvik, fordi vi var så godt med gennem det meste af opgøret. Omvendt giver det fine spil på udebanen i Larvik et godt udgangspunkt i forhold til, at det nu hedder hjemmebanefordel. Vores gode hjemmebanestatistik giver en form for tryghed og med tilskuernes opbakning på lægterne, så tror jeg på, at vi henter de sidste ti procent, som vi manglede sidst, siger Kristian Kristensen.

Kampen mellem FCM Håndbold og Larvik fløjtes i gang lørdag aften klokken 18.30 i IBF Arena. Du kan købe billetter til opgøret HER.