08.12.2016, 10:12 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Den danske FCM-trio for fuld styrke i EM-sejr

Der stod FCM på ti ud af 23 danske mål, da de rød-hvide spillede sig videre til mellemrunden

De danske håndboldkvinder spillede onsdag aften anden kamp ved EM i Malmø. Her blev det til en sejr på 23-19 over Ungarn, og dermed er danskerne sikret en plads i mellemrunden.

FCM Håndbolds Trine Østergaard, Fie Woller og Stine Jørgensen spillede endnu en gang en nøglerolle i begge ender. Og i den danske trup er der ingen tvivl om, at det er forsvaret, der skal føre danskerne til succes.

- Forsvaret er klart vores styrke, og vi arbejder benhårdt på at blive bedre hele tiden. Vi har udviklet os defensivt, siger Stine Jørgensen til tv2.dk.

Landsholdsanføreren udgør sammen med Stine Bodholt, Mette Tranborg og Anne Mette Hansen den midterste del af den danske forsvarsblok. De bliver suppleret af den midtjyske fløjduo Trine Østergaard og Fie Woller.

I den anden ende fandt de tre FCM’ere vej til nettet ti gange. Landsholdsanføreren stod for fem af målene, mens Trine Østergaard og Fie Woller scorede henholdsvis tre og to mål.  

Med sejren over Ungarn er de danske håndboldkvinder videre til mellemrunden. Næste og sidste gruppekamp er fredag aften mod Tjekkiet. En sejr vil sende danskerne til mellemrunden med de maksimale fire point.