02.09.2020, 08:00 | Af: Jonas Hooge | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Daniel Grønhøj udnævnt til direktør i Herning-Ikast Håndbold

Efter knap et halvt års ansættelse som salgs- og sportsdirektør i Herning-Ikast Håndbold har bestyrelsen besluttet at udnævne den 34-årige Daniel Grønhøj Hansen, som direktør for selskabet.

Siden den tidligere direktør i Herning-Ikast Håndbold Jakob Mølgaard valgte at købe sig ind i selvstændig virksomhed i april 2019 har bestyrelsesmedlem Kurt Møller Pedersen været anmeldt i forhold til selskabsstyrelsen, men han træder nu tilbage og bliver menigt bestyrelsesmedlem med internationale anliggender som fokusområde.

"Daniel Grønhøj trådte til 1. marts, og kort efter brød Corona-helvedet ud samtidig med, at vores salgs- og administrations-ansvarlige Simon Mølhede valgte at træde andre græsgange. Dette gav Daniel en ultra vanskelig start, men vi må konstatere, at han er gået til opgaven med krum hals og opsmøgede ærmer. Vi er langt fra helt gennem Corona-krisen endnu, men at vi står her nu, og vel at mærke står her så godt, skyldes for en stor del Daniels indsats", siger formand Lars Gantzel Pedersen.

"Han er ikke bange i tordenvejr, og har stået i spidsen for gennemførelse af en række offensive og defensive indsatser, som allerede nu ser ud til, at have styrket os både sportsligt og økonomisk", siger Lars Gantzel Pedersen, som også har noteret sig, at Daniel Grønhøj ikke har haft berøringsangst, når det er kommet til slagtningen af hellige køer og det med at træffe ubehagelige men nødvendige dispositioner.

"Daniel Grønhøj har sportslig indsigt og samtidig kommerciel forståelse. Derfor er vi efter er halvt års indkøring i jobbet komfortable med, at det er ham der står som daglig leder og anfører for det holdarbejde, det altid vil være at drive en professionel håndboldklub som HIH, som samtidig er drevet af en stor grad af frivillighed", slutter Lars Gantzel Pedersen.

Den administrative stab i HIH tæller ud over den nyudnævnte direktør også salgs- & eventchef Per Videbæk, koordinator Louise Ø. Nielsen samt Steen Sørensen.