19.10.2017, 10:55 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

CL: FCM’erne i ny svær udebanefight

Hunulvene har sat kursen mod Frankrig, hvor de møder Brest Bretagne i den tredje kamp i gruppespillet

Arkivbillede

Det kan være en udfordring at hente point, når man spiller på udebane. Hvis det så ovenikøbet er i den sværeste turnering af dem alle, så bliver udfordringen ikke mindre – og det er, hvad der venter Kristensen og Co. fredag aften. Her tager midtjyderne hul på tredje runde i Champions League-gruppespillet ude mod franske Brest Bretagne.

- Det er altid svært at hente point på udebane i Champions League, og det bliver det også i Brest. Det så vi de europæiske mestre fra Györi bøvle med i sidste runde. Vi har ikke mødt Brest Bretagne før, men vi har set en masse video. Med kun to år i den bedste franske liga er det et hold i vækst. De har købt godt ind og er et resursestærkt hold med flere landsholdsprofiler, siger Kristian Kristensen.

Selvom det bliver en svær opgave at vinde i franske Brest, har FCM-holdet sat alle sejl ind på at hente point hjem.

- Vi skal have styr på deres aggressivitet i forsvaret, hvor vi vil blive udfordret. Det betyder, at vores defensiv skal være i top, og så skal vi have høje redningsprocenter på vores egne målmænd. Brest er et velspillende kollektivt hold, og det skal vi forsøge at skille ad, siger Kristian Kristensen.  

Der er kampstart i Brest Arena fredag kl. 19.00. Kampen kan ses på TV3 Sport2.