11.03.2022, 09:54 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Erik Laursen

Christian Køhler klar som ny assistenttræner for Herning-Ikast Håndbold

Når den igangværende sæson er ovre, siger vi farvel til Anders Friis på assistenttrænerposten, og i stedet goddag til Christian Køhler, som Herning-Ikast Håndbold har tegnet kontrakt med.

Tidligere i marts kunne København Håndbold meddele, at Christian Køhler stopper i klubben efter denne sæson, og i dag kan vi så med stor glæde fortælle, at det er hos Herning-Ikast Håndbold, at Christian skal slå sine folder efter sommerpausen. Vores kommende assistenttræner har stor erfaring fra flere forskellige klubber, og hovedpersonen selv, er glad for det næste skridt i hans trænerkarriere.

“Jeg er ekstremt stolt og glad for, at få muligheden for at slutte mig til Herning-Ikast Håndbold. Klubben og holdet er en veldrevet maskine, som jeg ser frem til at bidrage positivt til, og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Kasper, staben og spillerne”, fortæller Christian Køhler.

Efter to gode sæsoner med Anders Friis som assistenttræner, så ser Kasper Christensen frem til det nye samarbejde med Christian, hvor han fremhæver både de menneskelige egenskaber og den taktiske forståelse som noget, der vil komme klubben til gavn.

“Jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet med Christian, som har store menneskelige kvaliteter, men også er godt blik for de taktiske detaljer og har god erfaring via tiden som assistenttræner i København Håndbold. Derfor vil han, via hans arbejdsiver, seriøsitet og blik for spillet, passe utroligt godt ind i spiller -og ledergruppen i Herning-Ikast Håndbold”.

På direktionsgangen er der tilfredshed med, at man nu har trænerteamet på plads til den kommende sæson, hvor også Søren Rasmussen som målmandstræner, bliver en fast del af træner-setuppet.

”Det er glædeligt for mig, at vi har lavet en aftale med Christian, og jeg er sikker på han vil være et godt match til klubben og holdet. Jeg er meget tilfreds med vores trænerteam til den kommende sæson, hvor Søren Rasmussen, Christian Køhler og Kasper Christensen kommer til at supplere hinanden rigtig godt”, lyder det fra Daniel Grønhøj, der er direktør i Herning-Ikast Håndbold.