16.10.2017, 11:13 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Cheftræneren ovenpå efter sejren over Rostov

En fed følelse! Sådan lyder det fra Kristian Kristensen oven på sejren over de russiske mestre

Søndagens fight mod Rostov-Don var en intens én af slagsen – også for den midtjyske træner. Dagen derpå sidder Kristian Kristensen tilbage med en god fornemmelse efter at have set kampen igennem.

- Det er en fed følelse, når man overrasker på den måde. Nu er kampen sunket lidt. Jeg har fået set den igennem, og det bekræfter bare, hvilket stof pigerne er gjort af. Især da vi var nede med 15-18, hvor kæmpede sig tilbage med tre hurtige mål, siger Kristian Kristensen.

Det er ingen hemmelighed, at Kristensen og Co. kører på med et tæt program for tiden. På fredag venter næste Champions League-test, når de møder Brest på udebane. Inden da står den på liga-fight mod Silkeborg-Voel, og i dag er hunulvene trukket i trænerrollen.

- Lige nu er vi ude og træne en masse glade spillere ved Håndboldcampen i Ikast KFUM. Når vi er færdige, skal vi videre og se noget video. Vi når lige at lande, og jeg tror, det er vigtigt, at vi husker at trække os lidt tilbage engang i mellem, siger Kristian Kristensen.

Kampen mod Silkeborg-Voel fløjtes i gang i JYSK Arena i morgen, d. 17. oktober, kl. 18.30.