23.10.2016, 07:30 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Burgaard om comeback: Det føles godt

Højrebacken er tilbage på håndboldbanen

Tirsdag fik hun alt i alt et kvarters tid, da FCM sejrede i Silkeborg. Lørdag var modstanderen af en helt anden størrelse, men også her spillede hun en rolle i sejren over mægtige CSM Bucuresti, der er regerende Champions League-vinder.

Oven på flere måneders fravær fra håndboldbanen er Louise Burgaard tilbage på halgulvet.

- Det er rigtig dejligt, og jeg føler, at kroppen har det rigtig fint. Jeg skal lige finde ind i spillet, og timingen mangler lidt, men det føles godt, og jeg føler, at jeg har overskud – også på banen. Nu skal der bare flere minutter til, både på træningsbanen og i kamp. Det er dejligt at være tilbage, og jeg er glad for at mærke på mine holdkammerater, at de også synes, det er dejligt at have mig med igen, siger bagspilleren og tilføjer om det hold, hun er vendt tilbage til:

- Det er et sindssygt stærkt kollektiv og en god kultur. Jeg er sindssygt glad for at være på det her hold, for vi står virkelig sammen, og vi har noget unikt her i klubben. Vi kæmper sammen, og vi stoler på hinanden, smiler ’Bur’, som hun ofte kaldes.

- I dag (i går, red.) tænkte jeg ikke så meget over, at jeg lige er kommet tilbage. Da tænker jeg bare, at jeg er en del af et mega fedt hold, og vi vinder over de forsvarende Champions League-mestre. Det kan nærmest ikke være bedre.

Godt udgangspunkt
Selv om der blot er spillet to kampe, åbner sejren over rumænerne gode muligheder for FCM i Champions Leagues gruppe C.

- Sejren giver os et rigtig godt udgangspunkt for resten af gruppens kampe. Vi havde snakket om, at det her var en nøglekamp, hvis vi skulle have en chance for at komme videre i Champions League, så det er bare mega dejligt, at vi vandt, slutter Louise Burgaard.