14.03.2022, 09:14 | Af: Jonas Hooge | Foto: Erik Laursen

Brandt: Mega fed oplevelse

Det kan hurtigt blive en helt anden weekend end man lige havde planlagt, bare spørg Cecilie Brandt, der pludselig blev udtaget til det danske A-Landshold for at spille kamp mod Rumænien.

Da kvindelandsholdet for lidt over en uge siden var samlet, for at spille kvalifikationskampe mod Rumænien, var Cecilie Brandt i første omgang ikke udtaget, men da Andrea Hansen blev skadet, fik Cecilie et opkald fra Jesper Jensen om at stille i landsholdslejren. Et noget overraskende opkald for den talentfulde højre fløj, der tilmed fik en del spilletid mod Rumænien i lørdagens kamp.

"Det var ikke noget jeg lige havde regnet med, så det var en stor overraskelse for mig, at jeg pludselig skulle være med i landsholdssamlingen. Det var lidt vildt og en smule hektisk, men også en mega fed oplevelse. Jeg havde bestemt ikke regnet med, at det så også ville blive til spilletid, men det var virkelig dejligt at være med og komme på banen", fortæller en glad Cecilie Brandt.

Det blev til en del spilletid for Cecilie, der, trods en brændt chance til en start, formåede at score tre mål og dermed ikke lade sig slå ud af den første misser.

"Det påvirker selvfølgelig altid en, når man brænder, men jeg forsøgte bare at komme videre, og det lykkedes heldigvis meget godt, præcis som når jeg er hjemme i Ikast, men det er selvfølgelig lidt mere specielt, når det er i den her situation. Det var en fantastisk kulisse at spille i, så det var også på den måde en vild oplevelse".

Det var første gang, at Cecilie Brandt var med på A-Landsholdet, og hun blev taget godt imod af de andre på holdet, og fik dermed en god entre til kvindelandsholdet.

"Det er et virkelig godt set-up de har, og en god kultur på holdet der gør, at det er let at komme ind i som ny, som jeg jo var, så jeg havde nemt ved at falde ind i truppen, hvilket var rigtig rart", lyder det fra højre fløjen.

Ud over Cecilie Brandt, var Emma Friis på venstre fløj og Simone Petersen som playmaker, udtaget til kampene mod Rumænien.