09.04.2017, 22:07 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Kenneth Rosenkilde

Blohm: Kunne have vundet til sidst

FCM vendte minus syv til omgangshøjde mod Vardar. I de sidste minutter svigtede skarpheden dog.

En første halvleg med gevaldige utætheder i forsvaret og blot få redninger kostede dyrt for FC Midtjyllands håndboldpiger, der tabte den første af to kvartfinaler mod storholdet Vardar.

I anden halvleg blev præstationen dog oppet, og med lidt større skarphed og tur i den kunne midtjyderne have snuppet en smal sejr i slutfasen. Det mener én af hjemmeholdets bedste på dagen, svenske Linn Blohm.

- I første halvleg er vi der bare ikke… Vi kommer ikke frem og får sat vores tacklinger, og Penezic får scoret alt for mange udefra. I anden halvleg kommer vi med en god energi, hele holdet, og vi begynder at tackle, og vi får nogle gode redninger, som giver kontraer og mål. Så er vi egentlig dér, hvor vi plejer at være, og vi kommer tættere og tættere på hele tiden. I slutningen af kampen kunne vi godt være kommet endnu tættere på og have spillet uafgjort eller endda vundet med én, men vi træffer nogle forkerte valg angrebsmæssigt i de sidste minutter.

Stregspilleren erkender, at det nu bliver overordentligt svært at skabe det nødvendige resultat i Makedonien, men hun tror på, at det kan lykkes.

- Sædvanligvis kan man godt hente to mål, men Champions League er noget andet. Vi har udebane, der er mange mennesker, dommerne kommer under pres... Det bliver svært, men jeg tror virkelig på, at vi kan gå videre, hvis vi rammer dagen, slutter Linn Blohm.

Returkampen i Skopje spilles lørdag den 15. april.