18.09.2020, 08:26 | Af: Jonas Hooge | Foto: Hamistolen

Barselsvikaren er selv blevet gravid

Camilla Fangel blev op til denne sæson hentet ind som erstatning for Sarah Iversen, der er gravid, og nu er det så Camilla Fangel selv, der er blevet gravid, og af den årsag må stoppe i Herning-Ikast Håndbold.

Dermed blev det et kortvarigt comeback til håndbold og Herning-Ikast for den rutinerede stregspiller, der til dagligt er økonom i Jyske Banks hovedkvarter i Silkeborg. Herning-Ikast-direktør, Daniel Grønhøj, er naturligvis ærgerlig over, at Fangel må stoppe, men glæder sig over, at det er grundet en glædelig begivenhed.

”Vi er glade på Camilla Fangels vegne over, at hun er i lykkelige omstændigheder. Det er vigtigt for mig at understrege at Fangel har spillet med helt åbne kort da vi lavede aftalen med hende om at være barselafløser for Sarah Iversen. Fangel har udfyldt rollen i de første 7 kampe i år til perfektion, og hun kan sige hun aldrig har prøvet andet end af vinde med under 11 mål i Herning-Ikast Håndbold. Det er en flot statistik”, konstaterer Daniel Grønhøj.

I stedet sætter han nu sin lid til Vilde Johansen og ny-indkøbet Mie Sophie Sando, der skal dele tiden på stregpositionen resten af sæsonen.

”Mie Sophie Sando er jeg sikker på at kan bidrage ligeså godt som Fangel har gjort i den første periode af sæsonen, og jeg har fuld tillid til, at de to stregspillere vi har, nok skal klare opgaven til Bambusa Kvindeligaen”

Hovedpersonen selv, Camilla Fangel, er naturligvis glad over, at hun stopper grundet en graviditet, men ærgrer sig også en smule over, at hun ikke får gjort sæsonen færdig i Herning-Ikast.

”Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg er gravid, og at det er disse omstændigheder der gør, at jeg må stoppe. På den anden side er jeg også ærgerlig over, at jeg ikke kan gøre sæsonen færdig, fordi jeg har virkelig nydt, at være i klubben. Jeg er faldet utrolig hurtig til, og det hjælper selvfølgelig også på det hele, at vi har fået den sæsonstart som vi har”, lyder det fra Camilla Fangel, der ikke har afgjort, om dette er afslutningen på hendes karriere på topplan.

”Jeg har før sagt, at nu var det slut, så jeg holder lige igen med den udmelding, men det er klart at med både job og familie, så bliver det ikke lettere at finde tid til tophåndbold, men jeg lukker den ikke endnu”, fastslår hun med et smil.