01.06.2018, 14:07 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Afslutningfest, kåringer og netværk

Sæsonen blev rundet af, og årets vinder af Fuldtræfferen fra Holstebro Rejsecenter blev fundet, da FCM Håndbold bød indenfor til årets afslutningsfest.

 

Afslutningen på den netop overståede håndboldsæson blev markeret, da årets afslutningsfest løb af stablen i sidste uge i Handelsbanken Lounge i IBF Arena.

Aftenen bød på en flot afsked med Linn Blohm, Laura Jensen, Helene Kindberg, Louise Ellebæk og Sabine Pedersen, som alle forlader klubben efter denne sæson. Desværre var anfører Veronica Kristiansen forhindret i at deltage, da hun var til samling med det norske landshold.
Alle pigerne modtog en gaveæske fra K-vinimport samt klapsalver fra de mange gæster.

Senere på aftenen blev årets talent, årets fighter og årets spiller kåret. Her kunne Direktør Jakob M. Christensen til stor glæde overrække pokalerne til henholdsvis Emma Friis, Veronica Kristiansen og Sabine Englert.
For Emma Friis var det andet år i træk, at hun kunne tage den fornemme hæder som årets talent med sig hjem. Som noget nyt modtog årets spiller, Sabine Englert, et kunstværk af Vivi Linnemann sponsoreret af Galleri Rozart.

Aftenens sidste indslag bød på udtrækning af vinderen af årets Fuldtræffer, der er en konkurrence sponsoreret af Holstebro Rejsecenter, og som løber gennem hele sæsonen i loungen. I år kunne vinderen gå hjem med et gavekort på en krydstogsrejse for 2 personer til Dubai.
Den heldige vinder blev Ulrik Petersen fra Jyske Bank i Ikast, som dog desværre ikke selv var til stede til at kunne modtage præmien.

Du kan se flere billeder fra aftenen på vores Facebookside ved at klikke her.