06.04.2018, 22:03 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Ærgerlig topscorer Friis: Vi tabte tråden

Midtjyderne var tæt på en overraskende hjemmesejr mod Vardar.

Arkivfoto.

 

 

FCM Håndbold kunne dufte en overraskelse af de helt store i fredagens Champions League-kvartfinale.

 

Foran 16-13 ved pausen og med en stærk åbning på anden halvleg var mulighederne til stede for at tage det første stik ud af to i kampen om en plads i Final 4, men en scoringspause på over 16 minutter i anden halvleg blev dyr.

 

Emma Friis, der blev delt FCM-topscorer med seks mål, var efterfølgende både stolt og skuffet.

 

- Jeg har en lidt blandet følelse. Vi kommer virkelig, virkelig godt fra start, også i anden halvleg, og så rammer vi en lang scoringspause. Vi taber tråden og begynder at spille individuelt, og når det så ikke kører, så bliver folk endnu mere ivrige. Så er det, at man kommer ind i én eller anden ond stime, hvor intet fungerer. Det er rigtig ærgerligt, for forsvarsmæssigt stod vi rigtig godt, og vi havde reelt set muligheden for at slå Vardar i dag, siger venstrefløjen og forsøger at ræsonnere sig frem til årsagen bag udfaldet midt i anden halvleg.

 

- Det er svært at sige, hvad der helt præcist gør det. På nogle områder har de flere ressourcer, end vi har, og de har helt andre muligheder for at skifte ud. Det er klart, at vi på den måde bruger flere kræfter end dem.

 

Med det snævre nederlag er FCM Håndbold ikke uden muligheder i Makedonien, hvor der dog utvivlsomt venter en enorm udfordring.

 

- Jeg synes egentlig, det er et fint udgangspunkt at tage til Vardar med, men det er sindssygt ærgerligt, at vi ikke kører den hjem, når nu vi havde mulighederne. Så kunne vi have stået med et rigtig godt resultat og lagt presset over på dem. Nu må vi forsøge at levere en lige så god indsats dernede, og så må vi se, hvor langt det rækker, slutter aftenens delte topscorer.

 

FCM’s anden seksmålsskytte var Veronica Kristiansen.