09.09.2018, 20:52 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Vigtig sejr i Randers

Der skulle kæmpes til det sidste før at Herning-Ikast Håndbold kunne juble over sejren og de 2 point

Der var på forhånd lagt op til en spændende kamp mod Randers HK, som inden dagens kamp også stod noteret for 2 point.

Randers HK's mandskab, med den tidligere HIH-spiller Sabine Pedersen, som netop er tilbagevendt fra sin graviditet, gik ind til dagens kamp med et sviende nederlag i bagagen til sidste sæsons mestre fra København Håndbold.

Og det var tydeligt at Randers ville gøre alt for at rette op ovenpå kampen mod København. Efter 9 minutter stod der 7-3 i hjemmeholdets favør, og cheftræner Kristian Kristensen tog timeout og sendte rutinerede Sabine Englert på mål.
Efter 16 minutter kunne anfører Stine Skogrand igen bringe balance i regnskabet, da hun udlignede til stillingen 8-8. Herfra trak Herning-Ikast stille og roligt fra til pauseføringen 10-15. 

Efter pausen var det Randers som kom bedst ud fra omklædningsrummet, og de kunne dermed reducere den midtjyske føring til blot 2 mål. HIH-spillerne formåede at holde føringen det meste af 2. halvleg, inden hjemmeholdet med små 3 minutter tilbage af opgøret kunne udligne til stillingen 24-24.
I de døende minutter hev Sabine Englert en række vigtige redninger frem, samtidig med at unge Emma Friis med to scoringer sikrede sejren til midtjyderne på 24-26.

Kampens topscorer blev Helene Fauske med hele 9 mål, hvoraf 6 af disse blev sat ind på straffe. Hvilket betyder, at den unge nordmand topper topscorerlisten med 29 mål.