15.02.2019, 12:15 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

To krav til Skanderborg-kamp

Et ellers formstærkt Herning-Ikast-hold imponerede ikke mod EH Aalborg, og Kristian Kristensen forventer et spillemæssigt løft - samt sejr - i lørdagens opgør mod Skanderborg. GRATIS ADGANG.

 

Han er ikke meget i tvivl, cheftræner Kristian Kristensen. Skanderborg i IBF Arena er en størrelse, Herning-Ikast Håndbold skal kunne håndtere - med to point til følge.

 

FÅ FRI ENTRÉ - KLIK HER

 

Onsdag kneb det spillemæssigt, da holdet trak en sejr på fem mål i land fra Limfjorden og oprykkerholdet EH Aalborg, og i lørdagens kamp skal præstationen ganske enkelt være bedre.

 

- Vi skal fastholde vores resultatmæssige momentum med en track record, der nu hedder ni sejre i de seneste ti kampe i alle turneringer. Vi er det mest formstærke hold sammen med Esbjerg og Odense, og den sti vil vi gerne fortsætte ad frem mod slutspillet, siger Kristian Kristensen.

 

- Derudover er det allervigtigste at kigge på de præstationer, vi leverer. Vi havde en hård kamp i modvind oppe i Aalborg, hvor præstationen langt fra var tilfredsstillende, også selv om vi havde lidt sygdom i truppen, og Sarah Iversen var ude. Jeg forventer, at vi gør det bedre mod Skanderborg - det må man kunne kræve af spillere på dette niveau, udtrykker Kristian Kristensen klart.

 

Kravet til egne spillere bunder dog på ingen måde i manglende respekt for modstanderen, Skanderborg Håndbold. Det omvendte opgør i Skanderborg Fælled endte 25-25, og det resultat sidder stadig i baghovedet.

 

- Skanderborg har vist i sæsonens løb, at de er et dygtigt hold. Der er spændende, unge spillere med masser af gåpåmod, som spiller friskt til, og det har vi kæmpe respekt for. Men kravet til os selv er, at vi vinder. Vi har ikke tabt til noget hold uden for top tre, og det forventer jeg heller ikke, at vi har gjort efter i morgen, slutter cheftræneren.

 

Opgøret står kl. 16:00 lørdag i IBF Arena, og der er GRATIS adgang.

 

HENT DIN GRATIS BILLET HER