12.02.2019, 19:16 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Spilleglæden blomstrer

Selv om kampprogrammet er tæt, ser HIH frem til endnu et opgør onsdag aften. Her gæster mandskabet EH Aalborg.

 

Kampene falder som perler på en snor for Herning-Ikast Håndbold for tiden.

 

Søndag sejrede holdet i Sverige over Sävehof, og onsdag skal pigerne endnu engang i kamp, når oprykkerholdet, EH Aalborg, tager imod i det nordjyske.

 

Værterne ligger andensidst i HTH Ligaen med fem point for 20 kampe, mens HIH er inde i en spille- såvel som pointmæssigt godt periode, hvor holdet har vundet otte ud af de seneste ni opgør med flere overbevisende præstationer. Med respekten for modstanderholdet intakt tør Kristian Kristensen godt at kalde opgøret for en must-win-kamp.

 

- Det er en kamp, som vi skal vinde. Og det gør vi også, hvis vi gør tingene rigtigt og grundigt og får vores spil op at køre. Det har set rigtig fint ud igennem en længere periode, og holder vi fast i det niveau og den spillemæssige disciplin, vi har vist, så vinder vi også i Aalborg, konstaterer cheftræneren.

 

- Samtidig skal vi huske, at Aalborg også gør alt for at hente point. De kæmper for overlevelse lige nu, og vi må ikke undervurdere den indstilling, deres unge hold kommer på banen med. De klør virkelig på, og derfor skal vi også matche deres energiniveau hele vejen rundt.

 

Glæder sig til hvert opgør

Den seneste tids gode præstationer har forplantet sig positivt i holdet. Trods et tæt kampprogram blomstrer spilleglæden, og selv om onsdagens opgør hører til de mindre af slagsen, så ser HIH-pigerne frem til at komme i kamp endnu engang.

 

- Vi er godt kørende, og stemningen i truppen kunne ikke være meget bedre. Det skal vi nyde. Pigerne går ind til alle kampe med god energi og stor entusiasme. De glæder sig til at spille hver eneste gang, og det er fedt at mærke som træner. Det giver et løft til os alle, som man også kan mærke i hverdagen til træning samt uden for banen. Det gør selvsagt alting lidt lettere, lyder det fra cheftræner Kristian Kristensen.

 

Opgøret spilles onsdag i Nørresundby Idrætscenter med kampstart kl. 19:30.