30.08.2019, 12:35 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Spændingsniveauet er godt

Optakt med Mathias Madsen | Læs om muligheden for gratis entré.

 

Mens sommeren går på hæld, står ligastarten for døren.

Lørdag tager Herning-Ikast Håndbold hul på HTH Ligaen med en hjemmekamp mod Ajax København, og selv om sæsonen allerede er tyvstartet med en Santander Cup-ottendedelsfinale, ser cheftræneren og holdet ekstrameget frem til lørdagens opgør.

- Det er altid fedt at spille den første turneringskamp og den første hjemmekamp, og det har vi glædet os til længe. Spændingsniveauet er godt, og vi har en fin følelse af, hvor vi står, siger Mathias Madsen på baggrund af den seneste tids matchninger.

- Pokalkampen mod Horsens var rigtig god fra vores side, og i både træningskampene og selve træningen har vi også set gode ud. Kampen mod Odense (træningskamp i mandags, 24-27, red.) var også fin, og vi blev matchet på allerhøjeste plan. Med al respekt for Ajax ved vi, at vi er et bedre hold, og det skal vi ud at bevise, som vi gjorde det mod Horsens, lyder det videre fra den nye cheftræner.

Han håber, at det nye spilkoncept vil komme til udtryk over for en - forhåbentlig - velbesøgt IBF Arena.

- Vi håber på mange mennesker i hallen, og at alle vil tage godt imod de nye piger og det nye spilkoncept, som vi har indarbejdet henover sommeren. Vi er et tempohold nu, som gerne vil løbe mere kontra, og det vil man forhåbentlig kunne se allerede lørdag, slutter Mathias Madsen.

Der er kampstart i IBF Arena lørdag kl. 15:00, og er du hurtig, kan du sikre dig en GRATIS billet hos vores maskot Unni, der vrinsker rundt i Herning gågade fredag mellem kl. 15 og 17 i forbindelse med Open By Night.