28.03.2019, 21:41 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Skuffet cheftræner: Det så tungt ud

Kristian Kristensen savnede tempo og kvalitet i slutspilsnederlaget ude mod Aarhus United.

 

Torsdag blev en alt andet end god åbning på slutspillet for Herning-Ikast Håndbolds vedkommende. Efter ti ligasejre i træk blev stimen stoppet med et nederlag på 23-20 ude mod Aarhus United i et opgør, hvor HIH’erne aldrig fik spillet op at køre.

 

Efterfølgende var det ikke let for cheftræneren at pinpointe, hvad der præcist gik galt

 

- Vi slider meget i det. Det så tungt ud, og primært i offensiven og i kontrafasen har vi svært ved at få produceret de rigtige chancer. Vi slider i den grad for at få styret nogle afslutninger inden for rammen, men vi vinder målmandsduellen klart, og når man gør det overbevisende, så skal man vinde en håndboldkamp.

 

- Det er svært at sige præcist, hvad det hele skyldes, men jeg er rigtig skuffet. Scoringsmæssigt er det fint at holde dem på 23, men vi skal ligge på 26 uden at blinke, og det er dér, det går galt i dag, fortalte Kristian Kristensen efter opgøret.

 

Optrækket var der dog flere gange til det gode spil, men udførelsen mislykkedes.

 

- Vi kommer frem til nogle dueller, som vi skal slå dem på, men vi vælter ind i dem og får ikke holdt den afstand, der skal til. Man kan godt se tegningen til de gode ting, men der mangler noget speed, og vi har svært ved at få sat spillet, siger HIH-træneren, der i nederlagets stund dog også fandt overskud til at rose modstanderen for at spille sin chance.

 

- Jeg må rose Aarhus for at spille friskt til på en dag, hvor vi ikke er til stede. De udnyttede deres muligheder og straffede os på vores fejl.

 

Herning-Ikast Håndbold kan søndag komme tilbage på sporet, når Viborg HK gæster IBF Arena i slutspillets anden runde. Opgøret fløjtes i gang kl. 15:00.