05.11.2018, 12:54 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Erik Laursen

Sarah Iversen: Vi viste vanvittig god moral og attitude

HIH’erne tilførte to vigtige point til kontoen lørdag aften.

Herning-Ikast Håndbold sikrede sig lørdag aften deres tredje ligasejr i træk, da de på hjemmebane besejrede TTH Holstebro.

I IBF Arena kunne 1089 tilskuere se de lokale enhjørninge omfavne hinanden efter sejren på 27-26.
Kristian Kristensens tropper var ellers bagud med fire mål i første halvleg, men fik med et fremragende comeback vendt kampen til deres fordel.

Kampen var ligeledes den niende ligakamp i træk uden nederlag og HIH’erne indtager derfor en delt andenplads i HTH Ligaen med atten point efter de første 12. spillerunder i HTH Ligaen.

Se kampreferatet fra opgøret HER

Sarah Iversen sætter herunder lidt ord på opgøret:

-Vi lader dem komme til lidt for lette mål i første halvleg, hvilket gør, at vi er bagud med et enkelt mål ved pausen. Mentalt var det ikke et problem, fordi vi vidste og havde troen på, at vi bare skulle rette op på småting, så ville vi kunne løbe med dem, siger Sarah Iversen.

Den bomstærke stregspiller ville dog gerne have lukket kampen lidt tidligere.

-Synes generelt vi får presset dem hele kampen, vi deler mange tæsk ud i forsvaret, laver mange 1. og 2. fase mål og på trods af en enkeltmåls sejr, så havde vi muligheden for at “lukke” kampen flere gange.

-Jeg synes vi viser vanvittig god moral og attitude igennem hele kampen. Jeg er stolt af vores to sidste kampe og det er udtrykket fra bl.a. de kampe, som kommer til at få afgørende betydning på sigt, det skal vi holde fast i.
Vi skal til gengæld have kigget lidt på/arbejdet med, hvordan vi lukker kampen tidligere mod holdene under os. Der skal vi udvise mere rutine og gøre arbejdet færdigt tidligere, alt andet er uprofessionelt, fortsætter hun.

2 vigtige point til kontoen

-2 point var vigtigt for os og vi nyder placeringens delte andenplads i ligaen!, slutter Sarah Iversen.

Herning-Ikast Håndbold skal i aktion igen allerede i morgen, hvor de på udebane krydser klinger med Nykøbing Falster Håndboldklub.
Opgøret spilles i Power Arena med kampstart klokken 19.30 og du kan følge med i kampen direkte på TV2 SPORT.