16.05.2018, 14:55 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Sabine Englert på Grundspillets All Star hold i HTH GO Ligaen

Nuværende FCM-keeper Sabine Englert og de 2 kommende Herning-Ikast spillere Stine Skogrand og Sarah Iversen er alle at finde på Grundspillets All Star hold.

Der er hele 3 spillere på grundspillets All Star hold, som efter sommerferien kan trække Herning-Ikast trøjen over hovedet. Nemlig nuværende FCM-spiller Sabine Englert samt de kommende Herning-Ikast spillere Stine Skogrand og Sarah Iversen.

All Star holdet er kåret af Divisionsforeningen Håndbold på baggrund af den indsamlede statistik fra alle grundspillets 22 runder i HTH GO Ligaen, og det er begrebet ”Most Effective Player” (MEP), som ligger til grund for udvælgelsen af All Star holdet.

Sabine Englert har spillet sig til en MEP-score på 40,21. Scoren er kommet i hus gennem 21 kampe, hvor hun har haft en samlet redningsprocent på 39% på 558 skud. Hun er dermed en af de målmænd, som gennem sæsonen har modtaget flest skud imod sig.

Også to kommende Herning-Ikast spillere har gjort Englert følgeskab på All Star holdet. Stine Skogrand har spillet sig på holdet med en MEP på 64,47, og Sarah Iversen har spillet sig på med en MEP på 64,04.

Når Dansk Håndbold Award 2018 løber af stablen i Viborg den 4. juni, vil All Star holdet for hele sæsonen blive kåret. Her har spillerne fra ligaen og 1. division stemt på, hvem, de mener, har gjort det allerbedst på de forskellige positioner.

Hvis du vil være med til kåringen af sæsonens All Star hold samt alle de andre kåringer, så kan du købe en billet til showet lige her.