13.11.2019, 22:30 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Hamistolen

Remis i Kronjylland

Herning-Ikast Håndbolds sidste HTH Ligaen-opgør i 2019 endte uafgjort.

 

En tæt kamp i Arena Randers onsdag aften fandt ingen vinder.

Selv om Herning-Ikast Håndbold ikke var bagud én eneste gang i anden halvleg, måtte holdet skuffende nøjes med blot et enkelt point. To gange skabte gæsterne ellers en fornuftig afstand med føringer på tre mål, men det afgørende hul blev aldrig slået, og det udnyttede et godt fightende hjemmehold.

I det sidste kvarter måtte HIH undvære Tonje Løseth, da hun fik sin tredje udvisning og dermed rødt kort. Det gjorde ikke betingelserne lettere for midtjyderne.

På en scoring af Julia Eriksson ét minut før tid udlignede Randers HK til 25-25, der blev slutstillingen. Herning-Ikast Håndbold tog ellers en føring på to mål ved Vilde Johansen med seks og et halvt minut tilbage, men herefter kunne holdet ikke finde vej til målet i den resterende del af opgøret.

HTH Ligaen holder nu pause indtil januar grundet VM i Japan. Enhjørningerne har dog stadig et enkelt opgør tilbage at spille i år, nemlig søndagens EHF Cup mod Nykøbing Falster Håndboldklub.

Med 23-23 i udekampen er der lagt op til en spændende returkamp i IBF Arena, og du kan købe din billet via knappen nedenfor.

 

>>> KØB BILLET >>>