12.03.2019, 16:46 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Hamistolen Photography

Missionen skal færdiggøres

HIH jagter 10. ligasejr i træk, når de onsdag tager imod NFH i grundspillets sidste kamp

Onsdag går det løs i den sidste kamp i HTH Ligaens grundspil, når Herning-Ikast Håndbold tager imod rækkens nummer fem, Nykøbing F. Håndboldklub. I jagten på at tage point med over i slutspillet er missionen klar.

-Vi skal slutte grundspillet ordentligt af, så vi tager point med over i slutspillet. Vi går efter at tage den 10. ligasejr i træk, erklærer Kristian Kristensen

Det er en imponerende stime, som cheftræneren kan se tilbage på sammen med sit hold. Herning-Ikast Håndbold har ikke tabt en ligakamp, siden de stod overfor Odense HC på udebane d. 9. januar i år, hvor ligaens fynske førerhold tog de to point.

Og det er ikke hvem som helst, de midtjyske enhjørninge har sejret over. Her kan blandt andre nævnes sidste sæsons mestre fra København Håndbold og Viborg HK, som blev sendt hjem med en lussing på 34-21.

Ud over ligaen har kalenderen også budt på europæiske kampe, hvor det senest er blevet til avancement til EHF Cup semifinalen, hvilket betyder et tætpakket program med kort mellem kampene.

-Vi har et stort fokus på grundig forberedelse, så vi har de bedste kort på hånden i morgen, når kampen bliver fløjtet op. Derfor har vi også allerede været tilbage i taktiklokalet og på træningsbanen, selvom vi kom retur fra Kroatien i går (mandag red.).
Der har Nykøbing haft bedre forudsætninger for at forberede sig, da de kunne nøjes med en tur til Viborg i deres EHF Cup kvartfinale i lørdags.

-Nykøbing spiller en god gang håndbold, og de kommer ofte med fuld fart. Selvom de er ramt af skader på blandt andet Cecilie Greve i målet, så er det stadig et stærkt hold, som kan gøre ondt på selv de bedste.
Der er lagt op til en rigtig god kamp, hvor der vil blive kæmpet om hver enkelt bold i jagten på den pointgivende 4. plads.

-Vi ser frem til en hjemmekamp med en masse tilskuere på lægterne, der kan være med til at skabe den sidste energi.

 

Kampen mod Nykøbing F. Håndbold bliver fløjtet i gang kl. 19.30 i IBF Arena.
TV2 Sport følger den fulde slutspilsrunde, og vil løbende vise billeder fra opgøret i Ikast. Ønsker du at se hele opgøret, kan du enten se den på TV2 Play eller komme i IBF Arena.

Du kan købe billet til kampen, ved at trykke her.